KAHRAMANMARAŞ / ANDIRIN - Şehit Numan Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Numan Öksüz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tufanpaşa Mah. Prof Dr. Ahmet Yaycıoğlu Bulv. No105/A Andırın/K.MARAŞ
Vizyon
İlimiz ortaöğretim okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü,öğrenci ve veli memnuniyetini prensip edine, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve dini faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan ve “A” kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak
Misyon
İdareci, öğretmen ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin etmek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen,çağdaş düşünen, milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
KALORİFER
ADSL (4 Mbit)
İNGİLİZCE-ARAPÇA
Pansiyon Bilgileri
132 KİŞİLİK KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU 135 KİŞİLİK ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU
0 - OKULUMUZUN LOJMANI YOKTUR.
Ulaşım
Kahramanmaraş merkeze ve Kadirli´ye her yarım saate bir yada saat başı dolmuş bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İlçemiz merkezi 8000 nüfusa sahiptir. Toplam nüfus ise 36000 dir. Kışları soğuk geçer. Çok fazla kar yağmaz. Yazın ise oldukça serindir. Yazları nüfus 100000 civarındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. Kahramanmaraş Merkeze uzaklığı 90 km dir. Osmaniye Kadirli ilçesine uzaklığı 50 km. dir.
9. Sınıfa 104 öğrenci almaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2017-2018 ÖĞRETİM YILI 9. SINIF TABAN PUAN:214,50 9. SINIF TAVAN PUAN:446
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%69
Sportif Etkinlikler
Okulumuz da her sene voleybol, masa tenisi, futbol, satranç kursu yada egzersizi açılmaktadır. Aynı zamanda bu spor dallarında ilçe ve ildeki yarışmalara okul olarak katılmaktayız. Her sene mutlaka bu spor dallarında ödül almaktayız.
Tübitak projelerine katılmaktayız.